Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

"STOP ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ"

Έχεις άγχος και θέλεις να καπνίσεις; Βιώνεις δυσάρεστες καταστάσεις και θέλεις να πιείς;Ονειρεύεσαι την δικιά σου κατοικία; Θέλεις να ταξιδέψεις με αμάξι επειδή δεν σε χωράει ο τόπος; Είσαι κακό παιδί και τρέμε!Το κράτος είναι "κοντά" σου, πολύ "κοντά" σου! Φορολογεί τις εξαρτήσεις σου και έτσι γεμίζει τα ταμεία του.Τα τσιγάρα, τα ποτά, οι κατοικίες, η βενζίνη είναι οι εύκολοι φόροι για το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών που ποτέ του δεν εφάρμοσε μια αληθινά κοινωνική πολιτική. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί απουσιάζουν ή κάνουν τα στραβά μάτια στις παρανομίες.Τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα γίνονται ακόμα πιο ισχυρότερα μέσα σε μια γενικευμένη φαυλότητα και ατιμωρησία. Μέσα σε ένα τέτοιο


βαρύ κλίμα υπάρχουν οι ομάδες πολιτών "stop στην ακρίβεια" που οργανώνονται και αγωνίζονται να βάλουν φρένο στις ορέξεις των κερδοσκόπων. Συγκεντρώνονται , ενημερώνουν, φωνάζουν οργισμένα και διαμαρτύρονται! Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα μπροστά στα γραφεία της ΕΠΑ κεντρικής Θεσσαλονίκης (Παπαναστασίου και Μπότσαρη). Στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράστηκε, αναφέρονται τα εξής:

Η λαϊκή κατακραυγή και η δράση των επιτροπών ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP σημείωσαν την πρώτη νίκη στο θέμα του φυσικού αερίου. Μετά την κινητοποίηση μας στις 10/03 ,το Υπ.Ανάπτυξης "διαπιστώνοντας" (καιρό τώρα το γνωρίζει...) την αισχροκέρδεια της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι οι τιμές του φυσικού αερίου θα μειωθούν από τον Απρίλη 20% σε σχέση με τον Γενάρη. Δεν μας είπαν όμως, ότι οι τιμές του Γενάρη ήταν ως και 60% πάνω από την τιμή του πετρελαίου. Επομένως, η πίεσή μας τούς ανάγκασε σε νέα ψέματα και ελιγμούς που δεν θα πιάσουν τόπο.


Υ.Γ. Και εγώ ψηφίζω Sakis για την Eurovision!!!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα