Κυριακή, Απριλίου 26, 2009

ΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Απ' τα αλώνια στα σαλόνια! Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, με στρατιές εργαζομένων να περνάνε το κατώφλι της ανεργίας, η Νομαρχία οργανώνει στην παραλία της Θεσσαλονίκης το Ναυτικό Σαλόνι.
Πάρτυ με έμπειρους dj που "εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ανεμοδαρμένα ύψη", αγώνες ταχύτητας ανάμεσα σε σκάφη, δωρεάν βολτούλες με ταχύπλοα για τους επισκέπτες και περίπτερα με είδη θαλάσσης για το καλοκαίρι που έρχεται οσονούπω!
Όλο και κάποιοι θα υλοποιήσουν τα μεγάλα τους όνειρα και θα διαθέσουν τα χρήματά τους στην αγορά σκαφών αναψυχής ( Αιγαίο πέλαγος, τρέμε!!!).Άντε, μια ώρα αρχύτερα να γίνουμε το Μόντε Κάρλο των Βαλκανίων.

Ο "πτωχός τω πνεύματι έχει αέρα πλουσίου" θα μας πει ο Μπωντλαίρ και ευχαριστούμε τον Ευγένιο Αρανίτση που μας το θυμίζει πάντα. Γειά σου Σαλονίκη φτωχομάνα...

Διαβάστε και αυτό στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.newsblog.gr/?p=6583

1 σχόλια:

Τη 1:56 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous ab irato είπε...

Η υπόθεση της "αξιοποίησης" της Νέας Παραλίας ζέχνει εδώ και πολύ καιρό. Προ διετίας είχα γράψει σχετικά (http://alterapars.blogspot.com/2007/06/blog-post_15.html), αλλά κάποιοι θεώρησαν ότι πολεμώ την "ανάπτυξη". Άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα