Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

ΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑ

Tις προάλλες, μια φίλη νηπιαγωγός που είναι συγγραφέας κάποιων παραμυθιών μου αφηγήθηκε πως είχε λάβει πρόσκληση και συνάμα παράκληση από μια άλλη συναδέλφισσα για να βοηθήσει σε μια γιορτή με το δικό της παραμύθι. Η φίλη μου προθυμοποιήθηκε και ένιωσε ιδιαίτερη τιμή που κάποια άλλη νηπιαγωγός επέλεγε να δραματοποιήσει το δικό της παραμύθι. Πήγε, λοιπόν, να βοηθήσει με μεγάλο ενθουσιασμό. Η άλλη νηπιαγωγός, λίγο προτού ξεκινήσει η γιορτή, παρέλειψε να αναφέρει στους γονείς πως το παραμύθι στο οποίο βασίστηκε όλη η γιορτή ήταν της φίλης μου! Και να ήταν μόνο αυτό, πάλι καλά! Μόλις η φίλη μου ρώτησε αν υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει πήρε την προσβλητική απάντηση από την συναδέλφισσα πως “απλά σε ήθελα για τις καρέκλες”!!! Και όλα αυτά ενώπιον των γονιών! Νομίζω πως όλοι συμφωνείτε ότι η γαϊδουρινή συμπεριφορά θα ‘πρεπε να γίνει αντικείμενο σχολαστικής συζήτησης ανάμεσα στους νηπιαγωγούς αλλά και στους εκπαιδευτικούς των υπόλοιπων βαθμίδων!

4 σχόλια:

Τη 5:43 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ;

 
Τη 6:50 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

OXI MONO. EINAI KAI TO ΘEMA THΣ EYΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ. ΤΗΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ.

 
Τη 9:44 π.μ. , Ο χρήστης Blogger ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Aνώνυμε, θα μάθουμε να την εκτιμούμε όταν γίνουμε δημιουργοί μιας πρωτότυπης σκέψης.Εδώ βέβαια δεν έχουμε περίπτωση λογοκλοπής αλλά κάτι πολύ πιο ανησυχητικό.Η συναδέλφισσα δεν αναγνωρίζει την προσφορά και βοήθεια της φίλης μου.Η φίλη μου απουσιάζει παντελώς από το δικό της ΧΩΡΟ.Εμφανίζεται μόνο ως ΤΣΙΡΑΚΙ...καταλαβαίνεις, δηλαδή, που βρίσκεται το πρόβλημα;

 
Τη 2:11 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΔΥΝΑΤΟΣ...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα