Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2010

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ(Αποκλειστικά πλάνα στον ΜΕΣΟΚΟΣΜΟ)
O συναγερμός ήχησε ακριβώς πέντε λεπτά πριν την δωδεκάτην μεσονύκτιον και προλάβαμε εγκαίρως να μπούμε στα καταφύγια. Ήμασταν φοβισμένοι γιατί δεν ξέραμε τα καινούρια όπλα με τα οποία είχε εκσυγχρονιστεί ο εχθρός. Στεκόμασταν κάπως μουδιασμένοι από την ξαφνική εισβολή. Είχαμε ξεβολευτεί από την ασφάλεια της καθημερινής μας ζωής. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι δεν έχαναν την μιλιά τους και με αστειάκια προσπαθούσαν να ξορκίσουν τον φόβο που υπήρχε διάχυτος μέσα στο καταφύγιο.Έξω γινόταν χαλασμός κόσμου. Αποφάσισα να βγω με κίνδυνο της ζωής μου για να καταγράψω την άνανδρη επίθεση του εχθρού. Παντού έπεφταν οι σφαίρες κατά ριπάς. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και οπισθοχώρησα μπαρουτοκαπνισμένος πίσω στο καταφύγιο.

Θεσσαλονικείς,

οι στιγμές που διάγουμε ως κάτοικοι αυτής της πόλης είναι κρίσιμες! Ο εχθρός κατάφερε καίρια πλήγματα σε σημεία στρατηγικής σημασίας. Υπάρχει πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες και η επικοινωνία καθίσταται από δύσκολη έως ανέφικτη. Έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές οι αποθήκες φαγητού. Από το δεκάλεπτο συνεχές σφυροκόπημα οι δρόμοι έχουν γεμίσει από διαμελισμένα μελομακάρονα, διάτρητους κουραμπιέδες, γαλοπούλες σε ημιθανή κατάσταση, πιτόγυρα, ρώσικες σαλάτες και ακέφαλους χοίρους. Άποροι κομμάντος έχουν ξαμοληθεί για να μαζέψουν τα υπολλείμματα των φαγητών. Οργανώνουμε την άμυνά μας! Στα "πολιτιστικά κέντρα" τα ποτά έχουν μεταμορφωθεί σε μπόμπες για τις ανάγκες του αγώνα.

Θεσσαλονικείς,

ο αγώνας μας είναι ιερός. Οι ηλίθιες δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους από την πρώτην πρωϊνήν σήμερον, του σωτήριου έτους 2010.

3 σχόλια:

Τη 3:39 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟ 2009,ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - Ή ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΡΑΣΗ: "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ".
ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Α! ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

 
Τη 4:11 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Fegia είπε...

Καλή χρονια και καλή συνέχεια στα ενδιαφέροντα γραπτά σου!

 
Τη 3:28 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

ΓΕΩΡΓΙΑ: Διαδραστικό!Εμείς τα είπαμε χτες!

Fegia:Ζηλεύω την απλότητα της γραφής σου.Είναι τιμητικό για μένα να βρίσκεις τα γραπτά μου ενδιαφέροντα.Σου εύχομαι καλή χρονιά και υγεία.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα