Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

ΒΟΣΠΟΡΟΣ
Οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά πως μέσα στα νερά του Βόσπορου κρύβονται πολλοί θησαυροί. Φαίνεται πως δεν βιάζονται να τους ανασύρουν στην επιφάνεια. Τα νερά του Βόσπορου και τα υπόγεια ρεύματα καθιστούν δύσκολη την ναυσιπλοΐα. Με εντυπωσιάζει το πολύ πράσινο. Κατά μήκος του Βόσπορου υπάρχουν αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία με πολλά γκαρσόνια που σίγουρα αμείβονται με πολύ χαμηλούς μισθούς. Πιθανόν αυτά τα γκαρσόνια να είναι μαθητευόμενοι- όρο που θα ακούμε όλο και συχνότερα.


Διάβαζα τις προάλλες σε εφημερίδα (δεν θυμάμαι σε ποια) πως οι Τούρκοι εκατομμυριούχοι αυξήθηκαν. Κάποιοι από αυτούς ζουν παραπλεύρως του Βοσπόρου και έχουν ταχύπλοα με τα οποία μετακινούνται στην εργασία τους, αποφεύγοντας το εκνευριστικό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Η εργασία τους συνίσταται στην επίβλεψη της πορείας των επιχειρήσεων τους και στον έλεγχο των τραπεζικών τους καταθέσεων! Αν κατάλαβα καλά από τον ξεναγό μας, οι πολυπληθέστεροι Τούρκοι διαθέτουν μικρότερες τραπεζικές καταθέσεις σε σχέση με τις δικές μας.

Υ.Γ. Πόσοι ήταν οι εκτελεστές; Πώς τον πλησίασαν; Με πόσες σφαίρες τον εκτέλεσαν; Πόσοι κάλυκες βρέθηκαν στο τόπο του συμβάντος; Τι τύπου πιστόλια χρησιμοποιήθηκαν; Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους; Ήταν ψύχραιμοι; Με ποιόν τρόπο διέφυγαν; Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου; Ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες;
Αχ, για τι όμορφα πράγματα συζητάμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα