Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Ένας εύσωμος κύριος περπατάει κατά μήκος του μονοπατιού. Δείχνει περιπατητή που θέλει να εξασφαλίσει ένα σταθερό ρυθμό στο περπάτημά του. Από τον κύριο προπορεύονται δύο κυρίες με ισάριθμα σκυλάκια που τον εμποδίζουν να προχωρήσει. Ο κύριος δυσανασχετεί και απευθύνεται στις κυρίες με ερώτηση για την οποία έχει έτοιμη και την απάντηση:"Τι νομίζετε πως είναι τα σκυλιά; Σκατομηχανές είναι"! Οι κυρίες βλέποντας τον ευέξαπτο κύριο δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια. Καθώς απομακρύνεται, οι δύο γυναίκες σχολιάζουν χαμηλόφωνα την αγενή συμπεριφορά του.

Σε ένα άλλο σημείο της διαδρομής, μια γυναίκα έχει ένα σκύλο που τον έχει δεμένο με εκείνα τα λουριά που επιμηκύνονται. Το λουρί καλύπτει ένα μεγάλο μέρος από το πλάτος του μονοπατιού και αναγκάζει τον πεζοπόρο να κόψει τον ρυθμό του και να παρακάμψει. Ο περιπατητής την επιπλήττει!

Παραπέρα, γίνομαι αυτόπτης μάρτυρας δύο σκύλων που έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο των συνοδών  τους και αρχίζουν την μονομαχία. Οι συνοδοί παλεύουν να διαχωρίσουν τα σκυλιά. Ο ένας κρατάει έν στειλιάρι και εξοργισμένος απευθύνεται στον άλλον λέγοντας, "Γιατί δεν έχει αλυσίδες το κοπρόσκυλο;" Ο άλλος τον κοιτάει με θυμό και πικρία και δεν αργεί να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία που γρήγορα σταματάει.

Οι διαπληκτισμοί των ανθρώπων έπονται ή προηγούνται των σκυλοκαβγάδων;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα