Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015

ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΡΟΜΠΟΤ;

Δεκαετίες 《έμπειρης》 διακυβέρνησης της χώρας χρεοκόπησαν εκ του αποτελέσματος και μας οδήγησαν στην οικονομική υποταγή και απώλεια της ανεξαρτησίας μας.Οι χειρισμοί των 《έμπειρων》 κατέστησαν έναν ολόκληρο λαό δεμένο χειροπόδαρα στις ορέξεις των άθλιων αγορών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.Ακόμη θυμάμαι εκείνον τον ανεκδιήγητο τύπο από το κλιμάκιο της τρόικας που κατά την διάρκεια των κρίσιμων συζητήσεων έπαιρνε τον υπνάκο του.Φαίνεται ότι ο εν λόγω κύριος ήταν κουρασμένος από μια νυχτερινή κραιπάλη.Την ίδια περίοδο, θυμίζω, συμπατριώτες μας τερμάτιζαν τη ζωή τους μέσα σε μια βαθιά απελπισία.
Πλήρως ευθυγραμμισμένη με την 《βρώμικη δουλειά》 της τρόικα ήταν το σύνολο της ευρωπαϊκής πολιτικής. Θα λέγαμε μάλιστα ότι η ευρωπαϊκή πολιτική ήταν αυτή που υπαγόρευε στην τρόικα μια πιο σκληρή πολιτική λιότητας.Οι γερμανοκρατούμενες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν την εξαφάνιση από τον χάρτη μιας ολόκληρης χώρας.Παιδιά, ηλικιωμένοι, άρρωστοι και όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός πρέπει να ριχτεί στην πυρά επειδή ένα ανθρωπομάνι από τυχοδιώκτες, ανθέλληνες, άπληστους και αδίστακτους ρήμαξαν την Οικονομία αυτής της χώρας.
Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην άχαρη θέση για να κάνει μια Ευρώπη να ξανανιώσει.Απέναντι της έχει όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ζωή μας είναι η διευθέτηση όλων  των ποικίλων εκφάνσεων της με τεχνικούς και οικονομικούς όρους.Όπου έχει εγκαθιδρυθεί αυτό ως κυρίαρχη αντίληψη, οι λαοί αργοπεθαίνουν. Εμείς, αντιθέτως, πιστεύουμε ακόμη στη δύναμη της σκέψης και των συναισθημάτων. Με όπλα μας αυτά, μπορούμε να συγκινήσουμε τους ευρωπαίους πολίτες που περιμένουν σε κάτι για να πιστέψουν.Πρέπει να διαλέξουμε: Παραμένουμε άνθρωποι ή γινόμαστε ρομποτάκια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα