Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Τι είναι μια πετρούλα; Η φιλοσοφία θα μας έλεγε ότι μια πετρούλα υπάρχει ανεξάρτητα από τη θέλησή μας και δεν ψεύδεται. Αν ακούμε και τον κρότο από την πρόσκρουσή της στο παμπρίζ ενός λεωφορείου ακόμη πιο αληθινή!

Οι πέτρες είναι τα συνηθισμένα 《όπλα》 του ταπεινωμένου οπαδού.Βρίσκονται εύκολα και αρκεί η καλή διάθεση. Ο οπαδός πρέπει να διαθέτει καλές σκοπευτικές ικανότητες ώστε να στοχεύσει επαρκώς το λεωφορείο της αντίπαλης ομάδας(με τους παίκτες ή φιλάθλους).Επίσης, ο ρίψασπις  που εγκαταλείπει τις πέτρες την ώρα της μάχης πρέπει να διαθέτει μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση ώστε να ξεφύγει χωρίς να συλληφθεί.

Από τις 《αθώες》 πετρούλες περάσαμε στα καπνογόνα που βγάζουν φλόγα και καπνό και συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό σύρραξης αντιπάλων οπαδών.Ωστόσο, τα καπνογόνα θα έπρεπε να ξεπεραστούν ως 《αναχρονιστικά όπλα》.Η 《εξέλιξη》 της κοινωνίας επέβαλλε την αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων.Οι οπαδοί χρειάζονταν περισσότερη φωτιά και περισσότερο κακό. Οι πιο 《καινοτόμοι》 από αυτούς,  πειραματίστηκαν με τις μολότωφ.Τώρα το σκηνικό σύγκρουσης γινόταν πιο θεαματικό.

Πιο μπροστά διαβάζω ότι μπήκαν στην φαρέτρα των οπαδών και τα όπλα(κάποια μεμονωμένα περιστατικά του παρελθόντος απλά κάναμε ότι δεν τα βλέπαμε).Το λεωφορείο που μετέφερε τους παίκτες της Φενέρ Μπαχτσέ στο αεροδρόμιο βλήθηκε από όπλο. Αυτός (ή αυτοί) που είχε στήσει την ενέδρα είχε πρόθεση να δολοφονήσει. Ο στόχος του ήταν ο οδηγός του λεωφορείου και η απώλεια ελέγχου αυτού του λεωφορείου. Ο οδηγός τη στιγμή που μιλάμε είναι βαριά τραυματισμένος.

Περάσαμε σε μια καινούρια φάση και επισήμως...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα