Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η γύμνια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος φάνηκε ξεκάθαρα από την απουσία εναλλακτικών σχεδίων που θα προλάβαιναν τις βαριές απώλειες από το επερχόμενο τρίτο μνημόνιο. Κανένα σχέδιο και καμιά πρόβλεψη από τις πολιτικές δυνάμεις που, όπως φαίνεται,  δεν είχαν χρόνο και εξαντλούσαν  την ενεργητικότητά τους στις μεταξύ τους διενέξεις στο θέατρο της τηλεόρασης. Εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει ηρεμία και νηφαλιότητα για ένα αποτελεσματικό σχέδιο, εκεί υπήρχαν εντάσεις, όξυνση των προσωπικών παθών και διχαστικά μηνύματα. 

Ακόμη και την ύστατη ώρα, επιβεβαιώσαμε την πολύχρονη παράδοση των μεταφυσικών πλάνων για την αντιμετώπιση των Κρίσεων! Χάρη σε αυτά τα πλάνα ,  θα περιμέναμε βοήθεια από την μεγαλοψυχία του θεού (έχει ο θεός), το βρόχινο νερό (ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) και την ,μεταφυσικής τάξης, ενότητα ανάμεσα στην όραση και το πράττειν (Βλέποντας και κάνοντας).

Σας ασπάζομαι και πάω να οργανώσω την πάλη μου  στο χώρο της εργασίας μου • ένα μικρό τραπέζι στο οποίο έχω αφήσει τα βιβλία και τις σκέψεις μου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα