Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Βγήκαν και επισήμως οι εναλλακτικές προτάσεις των κομμάτων για το ξεπέρασμα της Κρίσης και την κατάργηση του Μνημονίου. Να σας υπενθυμίσω ότι τα κόμματα είχαν καλά κρυμμένες τις ιδέες τους ώστε να μην υποκλαπούν από τους πολιτικούς τους αντιπάλους ( σε κάτι σχετικό αναφέρθηκε με χθεσινή του δήλωση ο μουσικοσυνθέτης κ.Θεοδωράκης που παροτρύνει τους αγωνιστές της ΣΠΙΘΑΣ να μην αφήσουν τους《προδομένους της Αριστεράς》να τους κλέψουν τις ιδέες).

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

- Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: " Παραμένουμε στην ευρωζώνη αλλά χωρίς ευρώ".

- "Ξεραίνουμε το σκατό μας και το κάνουμε παξιμάδι".Ο βετεράνος της πολιτικής σκηνής, Τζαμτζής, συνοψίζει την πρόταση της νεοφιλελεύθερης παράταξης.

- 《 θα τρώμε πέτρες》(Μιχαλολιάκος των χρυσαυγουλιτών)

-《 θα τρώμε ζωοτροφές》(Συνεπαρμένος Λαφαζάνοβιτς από τον επαναστατικό οίστρο του ηγέτη της Βενεζουέλας)

- 《 Χρειαζόμαστε δυο Ποτάμια για να εξέλθουμε του Μνημονίου. Τόσα χρειάστηκε ο ημίθεος Ηρακλής για να ξεβρωμίσει η κόπρος του Αυγεία (Σταύρος Θεοδωράκης)

- Η πρόταση του κκε: 《 Καλούμε σε μεγάλες διαδηλώσεις πανελλαδικά ώστε να πάρουμε τις τύχες της χώρας στα χέρια μας. Να οργανώσουμε την πάλη μας στο χώρο της διαδήλωσης!Ναι στο ευρώ, Ναι στην δραχμή》!

- Θα καταπίνουμε το σάλιο μας( διασκευή του ιδιοφυούς λοβέρδειου αποφθέγματος "δεν υπάρχει σάλιο" ως πρόταση του πανελληνίου σοσιαλιστικού κινήματος.

Οι εναλλακτικές προτάσεις των μικρότερων κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές, είναι υπό διαμόρφωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα