Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Σήμερα πήρα την μηχανή και κατέβηκα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Για μένα, οι μετακινήσεις εκτός πόλης γίνονται με όλο και περισσότερο κόπο. Νιώθω σαν να έχω ριζώσει και σαν κάτι να με κρατάει καθηλωμένο στα σύνορα της πόλης. Σήμερα, ένιωσα σαν κάποιος που έλαβε διερευνητική εντολή και κατευθύνθηκε κάπου ανάμεσα σε Καλλιθέα και Κρυποηγή για να διαπιστώσει άμα συγκλίνουν τα στοιχεία της φύσης και άμα υπάρχει περίπτωση να τα βρει ο ουρανός με την θάλασσα και την αμμουδιά.

Βουλιάζοντας οι πατούσες μου μέσα στην αμμουδιά, αντίκρισα το αμμουδερό γλυπτό μιας γοργόνας. Κάποιος άγνωστος άντρας ή γυναίκα-πιθανόν επηρεασμένος από τα γεγονότα με την γοργόνα στις Καβουρότρυπες-έφτιαξε στην αμμουδιά το κομψοτέχνημα που δεν έχασα την ευκαιρία να το φωτογραφίσω με το πανάθλιο κινητό μου.

Στην παραλία κάθισα για κανένα δίωρο. Στην επιστροφή , ξαναπέρασα από το σημείο με την γοργόνα και διαπίστωσα μια αλλαγή. Κάποιο άτομο θεώρησε σκόπιμο να της προσθέσει ένα αιδοίο.Τώρα, η γοργόνα θα παραμείνει για άγνωστο χρόνο στην παραλία μέχρι να την χαλάσει κάποιος ή κάποια που σκανδαλίζεται.

Την διερευνητική εντολή για μια μίνιμουμ συμφωνία με τα στοιχεία(ή στοιχειά;) της φύσης θα την κρατήσω για λίγες ημέρες ακόμη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα