Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

Ο ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΘΕΟΣ!


Η Νάση είναι μια από τις πολύ καλές μου φίλες με τις οποίες έχω διατηρήσει την επαφή μου στο διαδίκτυο.Μου έλεγε την προηγούμενη φορά για την παρουσία ενός τριζονιού μέσα στο σπίτι και πόσο αυτό την βοήθησε σε συναισθηματικό επίπεδο. Με αφορμή τον απρόσκλητο επισκέπτη, σκέφτομαι ότι η βοήθεια μας έρχεται πάντα από εκεί που δεν περιμένουμε. Ζώντας κάτω από το βάρος των αναμνήσεων, των επιθυμιών που έχουν απωθηθεί, των προσδοκιών για μια καλύτερη ζωή και όλων των βιωμένων δυσάρεστων εμπειριών , δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων πού και με ποιά μορφή θα μας βρει η βοήθεια! Κατά βάθος, αναζητούμε να καταλάβουμε τον ελάχιστο χώρο και χρόνο ως μια αποστομωτική απάντηση στον υπερδιογκωμένο εγωισμό μας που επιθυμεί την ευρυχωρία ! Το μικροσκοπικό πλάσμα που επισκέφτηκε σε ανύποπτο χρόνο την φίλη μου, αποτελεί την ιδεώδη μεταφορά ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλους αυτούς που μπορούν να υπάρξουν καταλαμβάνοντας ελάχιστα τετραγωνικά χώρου.

4 σχόλια:

Τη 4:20 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous ΛΙΤΣΑ ΜΠΗΤΙΟΥ είπε...

Πολλές φορές η αγάπη έρχεται χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι. Εξ΄άλλου οι απλές χαρές και οι απρόσμενες είναι και τα μικρά θαύματα στη ζωή μας. Τυχερή φίλη Νάση!

 
Τη 7:30 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Nάση είπε...

Σε ευχαριστώ Γιάννη πολύ, και για το χαρακτηρισμό και για όλα. Κι εσάς κυρία Λίτσα,είμαστε θαυμαστές και θαυμάστριες σας όλοι εδώ!Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά εύχομαι και εις το επανιδείν!

 
Τη 11:52 π.μ. , Ο χρήστης Blogger ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Καλά Χριστούγεννα και στις δυο κυρίες. Από την Νάση δεν ξεφεύγει τίποτα. Ψάχνει, μαθαίνει και είναι πλήρως κατατοπισμένη για όλα αυτά που γίνονται.Καλημέρα!

 
Τη 10:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΧΡ. ΜΠΗΤΙΟΥ είπε...

Γεια σου Νάση,
δεν το ήξερα ότι είμαστε δημοφιλείς χα χα χα (με την έννοια να μας γνωρίζουν χωρίς εμείς να γνωρίζουμε) Στην προκειμένη, χαίρομαι πολύ που μέσω του Ιωάννη ερχόμαστε σε επαφή διαδικτυακά. Ευχές για ότι καλύτερο!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα