Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016

ΡΟΔΟΝ LIVE-ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ

Ένας επιχειρηματίας που κλείνει την ζημιογόνο επιχείρηση μετά από δυο δεκαετίες περίπου, είναι ένας άνθρωπος που βιώνει με ένταση την αμφιθυμία ενός τέτοιου γεγονότος.Από την μία χαίρεται που απαλλάσσεται από τον βραχνά και από την άλλη λυπάται που κλείνει ένας κύκλος ζωής και έντονων βιωμάτων.
Ακόμη και ως τηλεθεατής, συγκινήθηκα από την αναδρομή στο παρελθόν που έκαναν όλοι αυτοί που έζησαν από διάφορα πόστα το Ρόδον LIVE στην Αθήνα. Όλοι ανεξαιρέτως, μίλησαν για την μαγεία του συναυλιακού χώρου και την ενέργεια του κόσμου που ήταν συνάμα θεατής, ακροατής και συμμέτοχος σε μια εμπειρία μοναδική και ανεπανάληπτη. Ωστόσο, το "χόμπυ που γίνεται μπίζνες" τυπώνεται στην ούγια κάθε υπερβατικής πράξης. Το ΡΌΔΟΝ LIVE πρόλαβε να προσκαλέσει και να φιλοξενήσει δυνατά ονόματα της μουσικής. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το οριστικό κλείσιμο του συναυλιακού χώρου.Ο Παύλος Παυλίδης το έθεσε σωστά :" Δεν με στενοχωρεί ότι έκλεισε το ΡΟΔΟΝ αλλά ότι δεν άνοιξαν άλλα πέντε σαν αυτό".
Αγαπήσαμε όλους αυτούς που εμψύχωσαν αυτές τις ωραίες και αυθεντικές προσπάθειες. Το ΡΟΔΟΝ LIVE υπήρξε ένα ωραιότατο μάθημα για την μοίρα του αυθεντικού και γνήσιου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα