Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

ΤΟ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΙΜΟ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑ

Αναλαμβάνοντας την κάλυψη των βασικών αναγκών ενός σκύλου, ουσιαστικά τον υιοθετούμε. Η φροντίδα περιλαμβάνει τα πάντα: εμβόλια, απαραίτητες επισκέψεις στους κτηνιάτρους για την κατάσταση της υγείας τους και μέριμνα για φαγητό, νερό και σωστή υγιεινή του σώματος τους. Ακόμη , αφιερώνουμε χρόνο για τις σωματικές τους ανάγκες μέσα από καθημερινούς περιπάτους(έχω ξανακάνει και παλιότερα την ερώτηση: από πότε ο χώρος αναψυχής των ανθρώπων έγινε τόπος αναψυχής των σκυλιών; από πότε τα μονοπάτια για περιπατητές έγιναν αποχωρητήρια των σκύλων;).
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μικρά σκυλιά. Σκυλιά με τέτοιο μέγεθος είναι σαν διακοσμητικά στοιχεία • αρκετοί απολαμβάνουν το παιχνιδιάρικο στυλ και το τίναγμα της ουράς αυτών των σκυλιών. Για άλλους, τα σκυλιά σημαίνουν συντροφικότητα. Κάποιοι, τα έχουν σαν ζωντανούς συναγερμούς στα σπίτια τους.Τέλος, κάποιοι χρησιμοποιούν τα σκυλιά τους ως φύλακες των ατομικών τους περιουσιών. Αυτοί, τα εκπαιδεύουν για να γραπώνουν αντικείμενα• ενίοτε, και τη σάρκα των ανθρώπων.
Αν κάποιος νιώθει ανίκανος να κουμαντάρει με το λουρί το σκύλο του, αν δεν μπορεί να συναισθανθεί ότι κινείται μέσα σε άλλους ανθρώπους με ένα ζώο που είναι απρόβλεπτο στις αντιδράσεις του, τότε θα ήταν καλό να τα παρατήσει ή να βάλει φίμωτρο στο σκυλί. Ειλικρινά, έρχονται στιγμές κατά τις οποίες πιστεύω ότι το σκυλοβρίσιμο είναι η μόνη γλώσσα με την οποία πρέπει να απευθυνόμαστε σε κάποιους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα