Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

ΜΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!Οι έξυπνες στάσεις των λεωφορείων μας δείχνουν με ακρίβεια την ώρα που θα φτάσει το λεωφορείο. Υπάρχουν στάσεις που δεν διαθέτουν αυτήν την πολυτέλεια. Σε αυτές, περιμένεις και υπολογίζεις ένα εύλογο διάστημα για να σε παραλάβει το λεωφορείο. Αν είναι Κυριακή, το εύλογο διάστημα αναμονής γίνεται παράλογο.
Προχθές Κυριακή, περίμενα για πάνω από μισή ώρα σε μια τέτοια στάση. Την ώρα που ανέμενα το λεωφορείο, πέρασαν δυο γεμάτα ταξί που δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν.Με όλη αυτή την αργοπορία , αναγκάστηκα να τροποποιήσω το αρχικό μου πρόγραμμα.Αυτό, προέβλεπε επίσκεψη στους αγώνες σκραμπλ που γίνονταν το τριήμερο Παρασκευή μέχρι Κυριακή. Αφού θα πήγαινα εκεί, ακολούθως θα κατευθυνόμουν στο κουκλοθέατρο της Λίτσας και Χριστίνας Μπήτιου. Τελικά, παρακολούθησα ακόμη μια παράσταση κουκλοθεάτρου και χάρηκα που τα κυριακάτικα μεσημέρια της σχόλης και της βόλτας μπορούν να συνδυαστούν με μια αξιόλογη κουκλοθεατρική παράσταση και με μια εγκάρδια συνομιλία με την Λίτσα και Χριστίνα που δηλώνουν πάντα παρούσες σε κάτι που αγαπούν πάρα πολύ.
Εν συνεχεία, βρέθηκα με την συνάδελφο Χριστίνα σε καφέ! Μιλήσαμε πάρα πολύ τόσο για προσωπικά ζητήματα όσο και για το νηπιαγωγείο.Κάθε συνομιλία με ανθρώπους ορεξάτους που εκφράζουν τις αγωνίες τους και ψάχνουν να βελτιώσουν την προσφορά της εργασίας τους δεν με αφήνει αδιάφορο. Η Χριστίνα, το ξέρω, δουλεύει πολύ στο νηπιαγωγείο και για το νηπιαγωγείο.
Το απόγευμα βρέθηκα με μια άλλη παρέα συναδέλφων. Με την Αριάδνη που είναι ταυτισμένη με τον Παιδικό Πλανήτη, την καλή φίλη Σέβα που συμπαθώ τόσο πολύ, την Έφη και την Αθηνά που γνώριζα για πρώτη φορά, την Κική με την οποία επιστρέφω στο παρελθόν και στα σεμινάρια του δευτέρου επιπέδου στους υπολογιστές και, τέλος, με τον φίλο Αστέριο με το καθαρό βλέμμα.
Μια Κυριακή γεμάτη επικοινωνία.Μια Κυριακή στις κερδισμένες ημέρες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα