Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

"ΧΤΥΠΑ ΑΝΔΡΑΣ ΣΑΝ"

Τα πνευματικά δικαιώματα της μεγαλειώδους διατύπωσης "Δεν υπάρχουν άνδρες" πρέπει να ανήκουν σε εκείνη την περίοδο που η ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα, διετέλεσε την απόλυτη φαντασίωση ενός μέρους του ανδρικού πληθυσμού. Η Βάνα , όλως περιέργως, διέγειρε την σεξουαλικότητα των αντρών και την ίδια στιγμή τους εξαφάνιζε από το οπτικό της πεδίο. Ήδη , ήταν η εποχή που τα πράγματα μπερδεύανε και οι ρόλοι των δυο φύλων γίνονταν μαλλιά κουβάρια. Ήταν η εποχή όπου όποιος πήγαινε για μαλλί έβγαινε και κουρεμένος. Η Βάνα Μπάρμπα, δεν λέω, διατήρησε την πλούσια κόμη της αλλά δεν απέφυγε το μοιραίο: ο τρόπος συνύπαρξης με το αντίθετο φύλο πρέπει να υπήρξε ένα ψυχικό τραύμα που προσπαθούσε να επουλώσει με την κριτική της για την απουσία ανδρών. Το συμπέρασμά της διαδόθηκε ταχύτατα σε όλες τις δυναμικές γυναίκες που είχαν ένα δόγμα για να πορεύονται στη ζωή τους.
Σήμερα, η ατάκα μιας διαφήμισης έρχεται να κλονίσει το επίσημο δόγμα και να προκαλέσει τριγμούς στον εφησυχασμό των γυναικών για την εξαφάνιση των ανδρών! Τελικά, οι άνδρες υπήρχαν αλλά οι γυναίκες δεν μπορούσαν να τους δούνε. Η κ. Άντζελα Δημητρίου, θα αναλάμβανε μέσα σε ένα περιβάλλον μυσταγωγίας να επαναφέρει τους άνδρες στο προσκήνιο. Η προτροπή της "Χτύπα! Χτύπα σαν άνδρας!" δεν αφορά κάποια παρακίνηση στην άσκηση βίας , αλλά αποτελεί μια φράση με έντονη νοσταλγική διάθεση για εκείνη την εποχή που οι άνδρες διέθεταν αυτό που ονομάζουμε "ντομπροσύνη"!!
Μετά και την τελευταία λογοκρισία, οι γυναίκες θα πρέπει να αναθεωρήσουν τη στρατηγική τους και να εγκαινιάσουν το καινούριο αμυντικό τους δόγμα. Εξελίξεις αναμένουμε μετά τις πασχαλινές διακοπές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα