Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σχεδόν καθημερινά, κάνω πεζοπορία. Διανύω μια απόσταση ανάμεσα στα έξι με εφτά χιλιόμετρα. Το περπάτημα είναι ένας καλός τρόπος για να νιώσουμε μια σωματική και ψυχική ευεξία. Πάνε πολλά χρόνια και η πεζοπορία έγινε συνήθεια που , όταν δεν  την ακολουθώ νιώθω να μου λείπει στην διάρκεια της ημέρας. Τράξηξα την φωτογραφία ως σκηνοθέτης του εαυτού μου, που επιλέγει τη στιγμή και το φόντο για να αυτοπαρουσιαστεί.

2 σχόλια:

Τη 2:57 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Ειρήνη Σολακάκη είπε...

Μια ζωή ερχόμουν αντιμέτωπη με τη σοφή ρήση .."Το περπάτημα είναι η καλύτερη γυμναστική"..αλλά ποτέ δε σκφτόμουν να την ακολουθήσω έστω και για μικρό διάστημα..Μέχρι που είδα πώς μπορεί να μεταμορφωθεί κάποιος εντελώς και να επαναπροσδιορίσει την παρουσία του απλά και μόνο επειδή άρχισε καθημερινά να βαδίζει..Πραγματικό θαύμα..(που έγινε βεβαίως γιατί είχε μπροστά του ιατρική προειδοποίηση.)Αν περιμένουμε απλά το φόβο για να μας σπρώξει στο καλύτερο τότε σίγουρα έχουμε χάσει τη μπάλα..τουλάχιστον κάποιοι επιλέγουν το ωραίο και λογικό χωρίς να χρειάζονται την όχληση οποιωνδήποτε alarm..και κάπως έτσι βγαίνουν ως παράδειγμα μπροστά μας.

 
Τη 3:16 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Υπάρχουν στιγμές, Ειρήνη, που δεν έχουμε διάθεση για να περπατήσουμε.Ωστόσο, περπατώντας έρχεται η διάθεση και νιώθουμε απολύτως ικανοποιημένοι για την επιλογή που κάνουμε. Το περπάτημα πέρα από την ψυχοθεραπευτική του επίδραση, μας κάνει περισσότερο αυτοπειθαρχημένους. Στην νεότητά μου, αρκετές φορές δοκίμασα τα όρια των αντοχών μου! Εκ των υστέρων, το έχω μετανιώσει!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα