Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2017

ΜΟΔΕΛΙΝΓΚ

Οι περισσότερες από τις νεαρές κοπέλες φαντασιώνονται πως είναι μοντέλα! !Για αρκετές, η προώθηση και η επίδειξη των προιόντων είναι μέσα στο αίμα τους! Τα προιόντα που διαφημίζονται και τίθενται στην κυκλοφορία της αγοράς,,λαμβάνουν κάτι από την ομορφιά και την λάμψη αυτών των νεαρών κοριτσιών!

Βλέπω τις κοπέλες που διαγωνίζονται σε πρόγραμμα τηλεοπτικού σταθμού. Ο ανταγωνισμός για μια " θέση στον ήλιο" είναι σκληρός! Η κριτική επιτροπή βαθμολογεί και οι διαγωνιζόμενες άλλοτε το δέχονται αδιαμαρτύρητα και άλλοτε αντιδρούν. Στις αντιδράσεις τους συμπεριλαμβάνεται ο θυμός, η παραίτηση, η προσποιητή αδιαφορία, το γέλιο( στην καλύτερη των περιπτώσεων) και το κλάμα! Μερικές από τις κρινόμενες για το γούστο και την αισθητική τους, ανταλλάσσουν δολοφονικά βλέμματα και εκτοξεύουν εκατέρωθεν κακιούλες! 

Το κομμάτι που βρίσκω ενδιαφέρον είναι όταν οι διαγωνιζόμενες απαντούν για το κόνσεπτ με το οποίο ντύνονται αναλόγως! Το κόνσεπτ( ιδέα, σύλληψη , έννοια) των νεαρών κυριών διακρίνεται από κάτι αριστοκρατικό και κοσμοπολίτικο! Οι κυρίες πηγαινοέρχονται από τα ψώνια στο Μιλάνο ή κάνουν διακοπές στην Μύκονο. Συμμετέχουν σε κοσμικές εκδηλώσεις , γευματίζουν σε πανάκριβα εστιατόρια και έχουν αέρα κυριών της καλής κοινωνίας! Μοντέλα και υψηλή κοινωνία είναι έννοιες σχεδόν ταυτόσημες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα